Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Completează datele și apasă pe "Trimite"
Numele tău:
E-mail-ul tău:
E-mail-ul prietenului tău:

Tarte cu muguri de soia
Rețetă ovo-lacto-vegetariană

Timp de preparare: 1 h

Complexitate: medie

Porții: 4

Ingrediente: 450 g făină, 180 ml lapte dulce, 1 dovlecel, 1 conservă de fasole neagră boabe, 2 ardei capia, 100 g muguri de soia, 50 g măsline verzi, 100 g curmale, 2 ouă, sare, piper, ulei de măsline, 100 g brînză feta, praf de copt, legume de sezon.

Mod de preparare: Laptele se pune într-un vas împreună cu o linguriță de sare, piper, un pliculeț cu praf de copt, 85 ml ulei, un ou și făina. Se amestecă pînă rezultă un aluat potrivit de tare. Se acoperă cu un șervet și se lasă deoparte 15 minute.
Ardeii capia se spală, se curăță de semințe și se taie în felii subțiri. Dovlecelul se taie în cubulețe, se călește cîteva minute în ulei incins, se scot cu o spumieră și se lasă la răcit. Fasolea se scurge de apă și se pune într-un castron.
Se întinde aluatul intr-o foaie groasă de 1 cm, se decupează cercuri cu o cană și se așează în forme de tartă unse cu ulei.
Se umplu cu brînză rasă, cuburi de dovlecei, felii de ardei și muguri de soia. Se așează măslinele tăiate în jumătăți, curmalele fără sîmburi, se ung cu ou bătut și se introduc în cuptor.
Se coc la foc mediu 25 de minute, se scot din forme și se lasă să se răcească cinci minute.
Se servesc alături de o salată din legume de sezon.





Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.