Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Completează datele și apasă pe "Trimite"
Numele tău:
E-mail-ul tău:
E-mail-ul prietenului tău:

Tartă cu roșii
Rețetă ovo-lacto-vegetariană

Timp de preparare: 1 h 10 min.

Complexitate: medie

Ingrediente: 250 g făină, 350 g brânză de vaci, 80 g unt, sare, 150 g cremă de brânză cu verdețuri (Almette, Philadelphia), 2 ouă, piper alb, nucșoară, 500 g roșii mici.

Mod de preparare: Se frământă un aluat din făină, 150 g brânză de vaci, unt și 1/2 linguriță sare. Se adună sub formă de minge, se învelește în folie și se lasă circa 30 de minute la rece. Se întinde apoi aluatul într-o foaie rotundă, cu care se îmbracă o formă de tartă (28 cm diametru), unsă cu grăsime și tapetată cu făină (se ridică aluatul și pe marginile formei cu circa 2 cm). Se înțeapă aluatul cu o furculiță și se coace în cuptorul încins, la foc potrivit, circa 10 minute. Se amestecă restul de brânză de vaci cu crema de brânză și gălbenușurile. Se condimentează cu sare, piper și nucșoară. Se bat albușurile spumă tare și se încorporează în compoziția de brânză, care se întinde peste aluatul copt. Se spală roșiile, se taie în jumătăți, se curăță de semințe și se pun peste umplutura de brânză, apăsând ușor. Se mai dă vasul la cuptor pentru 30 de minute.





Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2019 Pandora Impex SRL.