Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Completează datele și apasă pe "Trimite"
Numele tău:
E-mail-ul tău:
E-mail-ul prietenului tău:

Tartă cu prune (II)
Rețetă lacto-vegetariană

Timp de preparare: 1 h 20 min.

Complexitate: medie

Porții: 12

Ingrediente: Aluatul: 250 g faina, 150 g unt moale, 100 g zahar, 1 varf de cutit sare.
Umplutura: 750 g prune, 3 linguri gris, 3 linguri zahar, 40 g unt.

Mod de preparare: Din toate ingredientele se framanta un aluat, care se tine circa 30 de minute la rece (acoperit), dupa care se intinde pe planseta infainata, dandu-i-se forma unui cerc cu diametrul de 30 cm. Se unge o forma de tarta cu unt, se imbraca cu aluat, iar peste aluat se presara grisul. · Se spala prunele, se rup in doua, se scot samburii, iar jumatatile de pruna se taie din nou in doua, pe lung. Se aseaza vertical pe aluat si peste ele se presara zahar si bucatele de unt. Tarta se coace aproximativ 40 de minute, in cuptorul incins la 200 grade C.





Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.