Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Completează datele și apasă pe "Trimite"
Numele tău:
E-mail-ul tău:
E-mail-ul prietenului tău:

Tartă cu mere și miere
Rețetă ovo-lacto-vegetariană

Timp de preparare: 1 h 20 min.

Complexitate: medie

Porții: 6

Ingrediente: 250 g faina, 250 g unt moale, 100 g zahar, 1 ou, 750 g mere, 4 linguri miere, 750 g pere, sare.

Mod de preparare: Puneti faina intr-un castron, faceti o gropita, spargeti oul si puneti-l in ea. Adaugati sarea, zaharul, 200 g de unt si amestecati cu varfurile degetelor pana ce obtineti un aluat suplu. Inveliti-l intr-o folie de plastic si tineti-l la rece o jumatate de ora.
Incingeti cuptorul la 220 grade C.
Puneti mierea sa se topeasca impreuna cu untul la foc mic, intr-o forma de tarta din metal si luati-le de pe foc cand incep sa se caramelizeze.
Curatati fructele, indepartati semintele si partea lemnoasa, taiati-le in sferturi si asezati-le pe fundul tavii.
Intindeti aluatul si inveliti fructele, indoind marginile foii pe dedesubt, puneti deasupra o folie de aluminiu si dati tava 40 de minute la cuptor.
Rasturnati-o cat este inca fierbinte si serviti-o calduta.





Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2020 Pandora Impex SRL.