Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Completează datele și apasă pe "Trimite"
Numele tău:
E-mail-ul tău:
E-mail-ul prietenului tău:

Tartă cu cocos
Rețetă ovo-lacto-vegetariană

Timp de preparare: 1 h

Complexitate: medie

Porții: 8

Ingrediente: 1 pachet de foetaj, 400 g brînză de vaci, 100 g brînză ricotta, 100 g zahăr tos, 20 g zahăr brun, 200 ml smântână, 250 g fulgi de cocos, 3 ouă, 50 g stafide, zahăr vanilinat, esență de lămîie, o limetă, sare, unt, physalis, lapte de cocos.

Mod de preparare: Într-un vas mai mare se pun brînza de vaci, brînza ricotta, ouăle și smîntîna.
Se adaugă zahărul tos, zahărul vanilinat și esența de lămâie. Se mixează totul până când se topește zahărul și rezultă o cremă.
Se acoperă cu un capac și se introduce la rece pentru 20 de minute.
Limeta se spală, se șterge cu un șervet și se dă pe răzătoarea cu ochiuri mici. Coaja rasă se presară peste crema de brânză, se pun fulgii de cocos, zahărul brun și sarea.
Se adaugă stafidele, fructele de physalis tăiate în jumătăți și se amestecă. Crema obținută se toarnă într-o tavă de silicon unsă cu unt, în care s-a așezat foetajul.
Se introduce tava în cuptorul încins și se coace la foc mediu circa 20-30 de minute. Când este gata, se scoate din tavă, se pune pe un grătar și se lasă să se răcească zece minute, apoi se servește.
Putem înlocui un sfert din cantitatea de smântână cu lapte de cocos.





Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.