Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Completează datele și apasă pe "Trimite"
Numele tău:
E-mail-ul tău:
E-mail-ul prietenului tău:

Tăiței sicilieni cu măsline
Rețetă tradițională din Italia

Timp de preparare: 30 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 300 g taitei proaspeti, 300 g masline negre fara samburi, 100 g costita afumata, 200 g ciuperci champignon proaspete, 100 g cascaval ras, 250 ml frisca nebatuta sau smantana dulce, 4 catei de usturoi, 6 fire de patrunjel, 2 linguri de ulei de masline (sau altul fin), sare, piper.

Mod de preparare: Taiati costita feliute subtiri. Prajiti-o intr-o tigaie pana se aureste, fara sa adaugati grasime suplimentara. Trageti-o deoparte.
Spalati si curatati ciupercile, indepartand coditele, taiati-le in felii subtiri si caliti-le 5 minute in ulei de masline. Presarati usturoiul si patrunjelul tocate marunt.
Amestecati slaninuta rumenita cu ciupercile si maslinele tocate, piperati, adaugati frisca lichida, o jumatate din cascavalul ras si puneti sa fiarba inabusit trei minute.
Fierbeti taieteii in apa sarata vreme de patru minute (daca sunt proaspeti) sau conform indicatiilor de pe cutie, daca ii cumparati uscati. Strecurati-i si impartiti-i pe farfurii incalzite inainte. Turnati deasupra sosul de ciuperci si masline si cascavalul ras ramas.
Serviti imediat.





Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.