Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Completează datele și apasă pe "Trimite"
Numele tău:
E-mail-ul tău:
E-mail-ul prietenului tău:

Tăiței cu șuncă (III)

Timp de preparare: 20 min.

Complexitate: redusă

Porții: 4

Ingrediente: 400 g tăiței mici plați, 200 g șuncă presată, 5 linguri ulei de măsline, sare, piper, lămîie, verdeață.

Mod de preparare: Se fierb tăițeii în apă cu sare. Se scurg cu grijă, se pun pe un platou și se amestecă cu șunca presată, tăiată feliuțe, și uleiul de măsline. Se sărează și se piperează după gust. Se amestecă bine totul. Se asezonează cu lămîie și verdeață.





Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.