Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Completează datele și apasă pe "Trimite"
Numele tău:
E-mail-ul tău:
E-mail-ul prietenului tău:

Tăiței cu ficăței de pasăre
Rețetă semi-vegetariană

Timp de preparare: 40 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 250 g taitei lati (sau lasagne), 400 g ficatei de pasare, 1 cutie de 250 g ciuperci (champignon), 2 morcovi, 1/2 ardei rosu, 2 fire de busuioc, 1 tableta de supa (concentrat de pasare), 1 lingura smantana, 5 linguri untdelemn, sare, piper.

Mod de preparare: Spalati ficateii de pasare. Taiati-i in doua sau, daca sunt mari, in patru. Curatati morcovii. Taiati-i pe lung, in fasii subtiri, apoi in patratele. Taiati ardeiul in doua, spalati-l, uscati-l si taiati-l in felii subtiri. Spalati si tocati busuiocul, scoateti ciupercile din conserva si clatiti-le. Puneti sa se infierbante doi litri de apa, adaugati tableta de concentrat de supa de pasare si o lingurita de untdelemn. Sarati usor. Cand apa fierbe, puneti taieteii si lasati-i sa fiarba zece minute. Strecurati-le si tineti-le la cald intr-un castron.
Intre timp, puneti sa se incinga doua linguri de untdelemn si prajiti ficateii pana se rumenesc. Adaugati ciupercile bine scurse, morcovii, ardeiul si jumatate din busuiocul tocat. Sarati, apoi piperati. Lasati sa fiarba incet, vreme de 6-8 minute, amestecand cu o lingura de lemn. Cand ficateii sunt bine patrunsi, adaugati restul de untdelemn si smantana.
Varsati ficateii peste taitei. Piperati din nou. Presarati busuiocul ramas. Serviti imediat.





Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.