Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Completează datele și apasă pe "Trimite"
Numele tău:
E-mail-ul tău:
E-mail-ul prietenului tău:

Supă thailandeză cu legume și lapte de cocos
Rețetă tradițională din Thailanda
Rețetă de post (vegetariană)

Timp de preparare: 25 min.

Complexitate: redusă

Porții: 4

Ingrediente: 2 linguri ulei de măsline, 30 g ghimbir proaspăt curățat și feliat, 2 bețișoare de lemongrass, 2 căței usturoi feliați, 1 cutie lapte de cocos, 500 g legume amestecate (din conservă), 1-2 ardei iuți întregi, busuioc proaspăt, frunze de coriandru, sare și piper după gust.

Mod de preparare: Se încălzește uleiul de măsline într-o tigaie și se călește în el ghimbirul tăiat, usturoiul, bețișoarele de lemongrass și ardeii iuți timp de 30 de secunde.
Se adaugă laptele de cocos, se aduce la punctul de fierbere, se acoperă și se ține la foc mic timp de 15 minute, amestecînd continuu.
Se pun legumele în tigaie, se fierbe totul 2-3 minute, amestecînd continuu, pînă cînd legumele se vor înmuia.
La sfîrșit, se ia supa cu polonicul și se toarnă în castroane, acoperind totul cu busuioc și coriandru.





Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.