Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Completează datele și apasă pe "Trimite"
Numele tău:
E-mail-ul tău:
E-mail-ul prietenului tău:

Supă rece de ridichi

Timp de preparare: 1 h 30 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 1-2 legaturi de ridichi, 1 ceapa mica, 1 lingurita unt, 1 lingurita faina, 250 ml zeama de zarzavat (Knorr + apa), 250 g Kefir, sare, piper alb macinat, 1 lingurita mustar, 1 lingurita maioneza, 50 g slaninuta prajita.

Mod de preparare: Se curata ridichile, se spala si se taie feliute. Ceapa, curatata, se toaca marunt si se caleste in untul incins (pana devine sticloasa). Se adauga ridichile, se presara faina, se dunstuiesc putin si se sting cu zeama de zarzavat. Se fierb circa 5 minute, dupa care se lasa sa se raceasca. Se incorporeaza Kefirul si se mixeaza (sau se trec printr-o sita) pana ce se obtine un piure fin. Se adauga sare, piper, mustarul si maioneza si se lasa supa sa se raceasca bine (cel putin o ora). Se serveste cu feliute de slanina prajita.





Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.