Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Completează datele și apasă pe "Trimite"
Numele tău:
E-mail-ul tău:
E-mail-ul prietenului tău:

Supă de zarzavat cu griș sau tapioca
Rețetă de post (vegetariană)

Timp de preparare: 45 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 500 ml apa, 50 g macris, 10 g arpagic, 10 g margarina, o lingurita gris.

Mod de preparare: Se inabusa legumele in putina apa si margarina. Dupa ce s-au inmuiat se adauga faina desfacuta in putina apa si restul de apa si se lasa la foc mic. Cind este aproape gata se adauga grisul sau tapioca in ploaie, lasind sa mai fiarba inca 10 minute. Se poate adauga dupa gust suc de rosii, telina cruda taiata marunt, hasmatuchi,
Se serveste cu piine crutoane si patrunjel verde.





Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.