Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Completează datele și apasă pe "Trimite"
Numele tău:
E-mail-ul tău:
E-mail-ul prietenului tău:

Supă de zarzavat (III)
Rețetă de post (vegetariană)

Timp de preparare: 40 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 3 l apa, 1 ceapa, 2 morcovi, 1 telina, 1 patrunjel, 2 cartofi, 2 ardei, 1 bucata varza, 1 rosie mare, 1 lingurita patrunjel tocat, 1 lingura unt, 1 lingurita faina, sare.

Mod de preparare: Se fierbe zarzavatul in apa cu sare, la foc mic, timp de o ora si jumatate. Se strecoara prin sita. Se prajeste untul cu faina intr-o cratita si se stinge cu supa strecurata, amestecind cu lingura pentru a se evita formarea cocoloaselor. Se lasa sa dea un clocot, doua si se adauga patrunjelul tocat.





Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.