|  Supă de varză dulce Rețetă lacto-vegetariană
 
 
 
    
    Timp de preparare: 1 h 
    
 Complexitate: redusă
 
 
 
    Ingrediente: 1 litru apa, 500 g varza, 1 buc. ceapa, 1 buc. morcov, 1 buc. radacina patrunjel, 250 g smintina, o lingurita faina, sare, 1 virf de cutit cimbru uscat, 2 lingurite unt.
    
 Mod de preparare: Zarzavatul si ceapa, curatate si spalate, se dau pe razatoarea de zarzavat si se pun la fiert in apa 20-30 minute. Se strecoara, se inlatura zarzavatul, iar in zeama ramasa se pune varza tocata fin. Se lasa sa fiarba acoperit, la foc mic, pina cind varza se inmoaie. Se adauga sarea, untul, cimbrul si la urma faina bine amestecata cu smintina. Se lasa sa mai dea doua, trei clocote.
 |