Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Completează datele și apasă pe "Trimite"
Numele tău:
E-mail-ul tău:
E-mail-ul prietenului tău:

Supă de varză acră cu perișoare

Timp de preparare: 45 min.

Complexitate: medie

Porții: 4

Ingrediente: 1 ceapa mica, 1 legatura de zarzavat pentru supa (morcov, patrunjel, telina), 250 g varza acra, 1-2 linguri de untdelemn, 1 litru de apa fiarta cu Vegeta sau Knorr, 200 g carne tocata (la alegere), 2 galbenusuri, 2 linguri de pesmet, 2 linguri de cascaval sau branza rasa, sare, piper, 1/2 lingurita nucsoara, 1 lingurita mustar.

Mod de preparare: Se curata ceapa si se toaca marunt. Se curata zarzavatul pentru supa si se taie in cubulete mici. Se toaca varza murata si se afaneaza cu o furculita.
Se incinge untdelemnul intr-o oala de supa. Se pune sa se caleasca ceapa si zarzavatul de supa. Se adauga varza si apa fiarta cu Vegeta sau Knorr (concentrat de vita), apoi se lasa sa fiarba acoperit, vreme de 15 minute, pe flacara mijlocie.
Pentru perisoare, se amesteca carnea tocata cu galbenusurile, pesmetul si branza, se sareaza, se pipereaza, se adauga praful de nucsoara rasa.
Din compozitie se iau, cu palmele ude, cocoloase (cu diametrul de cca 3 cm) care se pun in supa si se fierb cam 10 minute.
Se dilueaza mustarul cu un polonic de supa, apoi se toarna in oala.





Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.