Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Completează datele și apasă pe "Trimite"
Numele tău:
E-mail-ul tău:
E-mail-ul prietenului tău:

Supă de roșii cu zarzavaturi
Rețetă de post (vegetariană)

Timp de preparare: 50 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 1 litru apa, 750 g rosii, 1 buc. morcov, 1 buc. radacina patrunjel, 1 buc. ceapa, 2 buc. ardei grasi, o lingura marar, patrunjel si leustean tocat, 1/2 lingurita zahar, 1/2 lingurita faina, 1 1/2 lingura ulei, 1 1/2 lingura orez, sare.

Mod de preparare: Se spala rosiile, se taie si se pun la fiert cu jumatate din cantitatea de apa. Cind s-au inmuiat, se trec prin sita. Morcovul, patrunjelul, ceapa, date pe razatoarea de zarzavat, se pun la fiert cu restul de apa. Cind au fiert, se strecoara, pastrind numai zeama de zarzavat, care se pune pe foc impreuna cu bulionul preparat, orezul, sarea, zaharul si ardeiul taiat in patru. Se lasa sa fiarba acoperit pina cind orezul este gata. Se adauga faina amestecata cu uleiul si citeva linguri de supa, verdeata tocata si se lasa sa mai dea 2-3 clocote.
Se poate servi atit fierbinte, cit si rece.





Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2020 Pandora Impex SRL.