Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Completează datele și apasă pe "Trimite"
Numele tău:
E-mail-ul tău:
E-mail-ul prietenului tău:

Supă de praz cu arpacaș
Rețetă de post (vegetariană)

Timp de preparare: 1 h 20 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 120 g arpacas, 3 fire de praz, 1 lingura de untdelemn, 1 litru de apa fiarta cu Vegeta sau Delikat, 1 catel de usturoi, o mana de fasole verde proaspata sau din conserva, sare, piper, 4 fire de busuioc.

Mod de preparare: Spalati arpacasul sub un jet de apa curenta. Curatati si spalati firele de praz si taiati-l cat mai marunt.
Caliti 10 minute prazul in untdelemn. Adaugati arpacasul si lasati-l sa se caleasca trei minute, amestecand. Adaugati si usturoiul curatat si taiat marunt. Lasati sa se inmoaie putin, apoi turnati apa fiarta cu Vegeta sau Delikat si lasati supa sa fiarba o ora, la foc mic.
Cu 15 minute inainte de timpul de fierbere, adaugati fasolea verde. Gustati de sare si de piper.
Presarati deasupra busuioc tocat si serviti supa fierbinte.





Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.