Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Completează datele și apasă pe "Trimite"
Numele tău:
E-mail-ul tău:
E-mail-ul prietenului tău:

Supă de porumb cu smântână și brânză
Rețetă semi-vegetariană

Timp de preparare: 30 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 100 g unt, 2 cepe mari tocate marunt, 1 catel de usturoi pisat, 2 lingurite chimen, 1 litru de apa fiarta cu concentrat de pasare, 2 cartofi mijlocii curatati de coaja si taiati bucati potrivite, 1 cana de boabe de porumb din conserva, scurse, zdrobite cu furculita si amestecate cu putin unt inmuiat, 2 cani de boabe de porumb din conserva pastrate intregi, 1/4 cana patrunjel verde tocat, 1 cana de cascaval mai uscat, dat pe razatoare, sare, piper macinat, 4 linguri smantana, 2 linguri de codite de ceapa verde tocate (facultativ), ca garnitura.

Mod de preparare: Incingeti untul intr-o oala cu fundul gros. Puneti ceapa sa se caleasca, vreme de 5 minute. Adaugati usturoiul si chimenul si lasati-le sa se caleasca, vreme de un minut. Amestecati. Turnati deasupra apa fiarta cu concentrat si puneti-o iarasi la fiert. Puneti cartofii. Reduceti focul si lasati sa fiarba zece minute, fara capac.
Adaugati porumbul intreg, porumbul zdrobit si amestecat cu unt, patrunjelul tocat si mai lasati supa sa fiarba zece minute.
Amestecati in supa smantana si branza rasa, gustati de sare si de piper.
Serviti supa fierbinte, cu ceapa verde tocata deasupra.





Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.