Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Completează datele și apasă pe "Trimite"
Numele tău:
E-mail-ul tău:
E-mail-ul prietenului tău:

Supă de pește cu varză acră
Rețetă semi-vegetariană

Timp de preparare: 30 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 1 ceapa, 2 ardei capia rosii, 400 g cartofi, 3 linguri untdelemn, o jumatate de varza acra taiata fideluta + o cana de zeama de varza acra, sare, piper, 1/2 lingurita chimen, 3/4 l apa fiarta cu Vegeta sau Delikat, 400 g cod sau alt peste alb dezosat, 1 lingura marar verde tocat, 150 g smantana.

Mod de preparare: Se curata ceapa si se toaca marunt. Se curata ardeii, se spala si se taie rotocoale subtiri. Se curata cartofii, se spala si se taie bucati potrivite, ca pentru supa.
Se calesc ceapa si ardeii in untdelemn fierbinte. Se adauga cartofii si varza taiata fideluta. Se gusta de sare si de piper. Se amesteca apa fiarta cu Delikat sau Vegeta cu zeama de varza data in clocot si se toarna zeama fierbinte peste legume. Se lasa sa fiarba 15 minute, la foc mic, in vasul acoperit cu capac.
Se spala fileurile de peste, se zvanta intr-un stergar, apoi se taie in bucati cam de 1 cm grosime. Se sareaza, se pipereaza si se pun in supa sa fiarba, tot sub capac, vreme de 10 minute. Se trage oala de-o parte, se pune mararul tocat si se acopera din nou cu capacul. Inainte de a se servi, se amesteca supa de peste cu smantana.





Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.