Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Completează datele și apasă pe "Trimite"
Numele tău:
E-mail-ul tău:
E-mail-ul prietenului tău:

Supă de pasăre cu legume (II)
Rețetă semi-vegetariană

Timp de preparare: 1 h

Complexitate: redusă

Porții: 4

Ingrediente: 2 piepți de pui, 2 vinete, 2 dovlecei, un fir de praz, 2 bucăți de fenicul, 4 roșii, 2 morcovi, 2 cartofi, 200 g fasole galbenă păstăi, 50 ml ulei de măsline, o linguriță de pudră de curry, sare, piper, pătrunjel, smîntînă, iaurt.

Mod de preparare: Morcovii și cartofii se curăță de coajă, se spală și se taie în bucăți mai mici. Se pun în apă rece, ca să nu se oxideze și să se închidă la culoare.
Prazul și feniculul se curăță, se spală și se taie în rondele, respectiv în felii subțiri. Vinetele și dovleceii se spală, se taie în felii sau în cubulețe.
Se încinge uleiul într-o cratiță, se adaugă prazul, feniculul, vinetele și se călesc două minute.
Se pune o oală cu trei litri de apă la fiert și cînd începe să cloco­tească se pun piepții de pui tăiați în cu­buri. Se ia spuma, se adaugă le­gu­mele călite, morcovii, sarea și piperul.
Se lasă la fiert 20 de minute și se pune fasolea galbenă, tăiată în bucățele, roșiile fără pieliță, tăiate în cuburi, cartofii și dovleceii.
Cînd legumele sunt aproape fierte se presară pudra de curry, se adaugă pătrunjelul tocat și se lasă la fiert încă 20 de minute.
Se servește fierbinte, cu smîntînă sau iaurt.





Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.