Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Completează datele și apasă pe "Trimite"
Numele tău:
E-mail-ul tău:
E-mail-ul prietenului tău:

Supă de legume pasate
Rețetă lacto-vegetariană

Timp de preparare: 2 h 10 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 50 g unt, 1 lingura faina, sare, 2-3 cepe, 2 morcovi, 1 telina, 2 radacini de patrunjel, 2-3 cartofi.

Mod de preparare: Se taie zarzavatul ca fideluta. Se inabusa in unt cu ceapa 10 minute. Se adauga faina, se toarna 1,5 l apa calda si 1 lingurita de sare. Se fierb acoperit o ora si jumatate. Se trec prin sita, capatind o crema groasa sau se servesc direct cu toate legumele.





Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.