Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Completează datele și apasă pe "Trimite"
Numele tău:
E-mail-ul tău:
E-mail-ul prietenului tău:

Supă de fasole verde cu smântână
Rețetă lacto-vegetariană

Timp de preparare: 45 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 1 1/2 l apa, 1 buc. ceapa, 1/2 buc. morcov mic, 1/2 buc. radacina patrunjel mic, o mina fasole verde, 1 buc. cartof, 2 buc. rosii, o lingurita faina, 2 linguri unt, 2 lingurite patrunjel si marar tocat, 3-4 linguri smintina, sare.

Mod de preparare: Se pun la fiert morcovul, patrunjelul si ceapa taiate ca fideaua, fasolea taiata bucatele si cartofii taiati cuburi. Dupa ce dau citeva clocote, se adauga rosiile curatate de pielita si de seminte si taiate in bucati mici. Se amesteca faina cu untul si cu citeva linguri de supa, se toarna in supa si se amesteca cu lingura incet, de citeva ori. Se potriveste de sare, se adauga verdeata tocata si se lasa sa mai fiarba citeva minute acoperit.
Se serveste dreasa cu smintina.





Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.