Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Completează datele și apasă pe "Trimite"
Numele tău:
E-mail-ul tău:
E-mail-ul prietenului tău:

Supă de dovleac (I)
Rețetă de post (vegetariană)

Timp de preparare: 30 min.

Complexitate: redusă

Porții: 6

Ingrediente: 1 ceapa, 1 morcov, 1 catel usturoi, 1 kg dovleac, 1 lg unt, 900 ml supa de legume (cub de legume), 1 bucatica telina (tulpina cu frunze), crutoane (optional).


Mod de preparare: Se pune ceapa taiata marunt cu morcovul dat pe razatoare si un catel de usturoi zdrobit la calit in unt 5 minute. Dovleacul taiat cuburi sau ras se pune si el la calit 3 min peste celelalte; se toarna supa se legume ( fierbinte); se lasa la fiert cam 20 minute. Se mixeza totul.





Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.