Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Completează datele și apasă pe "Trimite"
Numele tău:
E-mail-ul tău:
E-mail-ul prietenului tău:

Supă de ciuperci (II)
Rețetă lacto-vegetariană

Timp de preparare: 30 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 250 g ciuperci, 50 g unt, 1 ceapa, 100 g smintina, 1 lingura faina, patrunjel, sare, piper.

Mod de preparare: Se inabusa 10 minute ciupercile taiate felii subtiri, cu ceapa intreaga si untul. Se presara faina si se adauga 1 1/2 litru apa (sau zeama de oase), sare, piper si patrunjel verde. Se lasa sa fiarba la foc domol 3/4 de ora, dupa care se scoate ceapa.
Se serveste dreasa cu smintina.





Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.