Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Completează datele și apasă pe "Trimite"
Numele tău:
E-mail-ul tău:
E-mail-ul prietenului tău:

Supă de cartofi cu carne

Timp de preparare: 1 h 50 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 1/2 kg cartofi, 200 g carne, 1 buc. morcov, 1 buc. pastirnac, 1 buc. telina, 1 buc. radacina patrunjel, 1/4 varza alba, sare, verdeata, ceapa.

Mod de preparare: Se taie carnea bucati potrivite si se pune la fiert intr-o oala mare cu 2 litri de apa. Cind carnea este pe jumatate fiarta, se adauga zarzavaturile taiate marunt, varza, ceapa si sarea. Dupa ce zarzavatul este aproape fiert, se adauga cartofii taiati sferturi si se lasa sa fiarba pina se inmoaie.
Inainte de a se servi supa, se pune verdeata tocata.





Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.