Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Completează datele și apasă pe "Trimite"
Numele tău:
E-mail-ul tău:
E-mail-ul prietenului tău:

Supă cu pătrățele de parmezan

Timp de preparare: 1 h

Complexitate: medie

Ingrediente: Supa de carne strecurata, 2 oua, 40 g parmezan, 2 linguri rase de faina, unt, sare.

Mod de preparare: Se freaca doua galbenusuri cu parmezanul si sarea. Se adauga apoi albusurile batute spuma cu cele doua linguri de faina. Se intinde o foaie subtire intr-o tava, pe o hirtie bine unsa cu unt, si se coace la cuptor la foc iute. Dupa ce s-a racit se taie patratele.
Patratelele se servesc cu supa strecurata, la masa.





Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2020 Pandora Impex SRL.