Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Completează datele și apasă pe "Trimite"
Numele tău:
E-mail-ul tău:
E-mail-ul prietenului tău:

Supă cu cașcaval

Timp de preparare: 45 min.

Complexitate: medie

Porții: 4

Ingrediente: 1 1/2 l zeamă de carne sau zarzavat, 200 g cascaval, 9-10 felii de franzelă veche, 75 g unt, sare.

Mod de preparare: Se pun în oală 25 g unt, apoi un rând de cașcaval ras, unul de felii subțiri de pâine veche, până se termina materialul. Pe ultimul strat de brânză se pun 25 g unt. Se toarnă 1 l zeamă de carne sau de zarzavat și se fierbe foarte încet până scade zeama. Se umple din nou cu restul de zeamă. Se potrivește de sare. Se adaugă restul de unt, se amestecă bine și se servește.





Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.