Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Completează datele și apasă pe "Trimite"
Numele tău:
E-mail-ul tău:
E-mail-ul prietenului tău:

Supă cu broccoli și cașcaval
Rețetă lacto-vegetariană

Timp de preparare: 55 min.

Complexitate: redusă

Porții: 4

Ingrediente: 500 g broccoli, 2 cepe, 1-2 linguri unt, 3/4 l zeama concentrata de legume (Knorr+apa), 200 g cascaval, sare, piper macinat, 1 varf de cutit piper de Cayenne, 1 varf de cutit nucsoara, 1/2 pahar smantana.
Pentru garnisit: 2-3 linguri ulei de masline, 2 felii de paine, 1 legatura codite de ceapa verde.

Mod de preparare: Se aleg buchetelele de broccoli, se spala si se taie marunt.
Cepele curatate se toaca si se calesc in untul incins, pana ce devin sticloase.
Se pune deoparte 1/3 din cantitatea de broccoli, restul se dunstuieste impreuna cu ceapa, se toarna deasupra zeama de legume si se lasa sa fiarba incet 15-20 de minute.
Se incorporeaza cascavalul ras si se da intr-un clocot, dupa care se maruntesc toate in mixer.
Se mai pune o data supa pe foc, se adauga restul de broccoli si se mai lasa sa fiarba incet, 6-8 minute.
Se gusta de sare, piper si nucsoara si se introduce si smantana.
Se incinge uleiul intr-o tigaie si se prajeste in el painea taiata cubulete.
Supa se serveste calda, cu crutoane si codite de ceapa verde taiate marunt.





Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.