Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Completează datele și apasă pe "Trimite"
Numele tău:
E-mail-ul tău:
E-mail-ul prietenului tău:

Supă cremă de dovleac (I)
Rețetă lacto-vegetariană

Timp de preparare: 45 min.

Complexitate: medie

Porții: 4

Ingrediente: 1 dovleac, gogosari din conserva, 1 cub Knorr, 250 g smintina, ghimbir, scortisoara, nucsoara, sare, piper, ardei iute.

Mod de preparare: Se fierbe dovleacul, se scurge de apa si se da prin blender(mixer) sau se paseaza pina devine o pasta. Se amesteca dovleacul pasat cu apa in care a fiert, se adauga cubul Knorr, gogosarii taiati felii subtiri, ghimbir, scortisoara, nucsoara, sarea, piperul si ardeiul iute. Se lasa sa fiarba. La sfirsit se pune smintina.





Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.