Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Completează datele și apasă pe "Trimite"
Numele tău:
E-mail-ul tău:
E-mail-ul prietenului tău:

Supă cremă de cartofi cu ciolan afumat

Timp de preparare: 2 h

Complexitate: redusă

Ingrediente: 7-8 cartofi, 1 ciolan afumat, 1 ceapă, 1 morcov, 1/2 țelină mică, 1 gălbenuș, 2-3 linguri smântână, sare, piper, tarhon.

Mod de preparare: Speli ciolanul, îl opărești, apoi îl pui la fiert în apă rece cu sare. În acest timp, cureți cartofii, ceapa, morcovul și țelina, le adaugi în oală întregi după ce a trecut o oră de când fierbe ciolanul și lași totul pe foc mic. Când toate sunt gata, strecori zeama, o dai deoparte și pasezi legumele. Adaugi în piureul de legume obținut o parte din zeamă, potrivești de sare și piper și dregi supa cu smântâna amestecată cu gălbenușul. Pui și carnea de pe ciolan tăiată bucățele, presari puțin tarhon și supa e gata.





Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.