Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Completează datele și apasă pe "Trimite"
Numele tău:
E-mail-ul tău:
E-mail-ul prietenului tău:

Supă Vichy
Rețetă tradițională din Franța
Rețetă semi-vegetariană

Timp de preparare: 40 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 2 tulpini mari de praz, curatate si taiate inele, 2 cartofi mijlocii curatati de coaja si taiati in bucati potrivite, 2 linguri de praz proaspat tocat, 3 cani de apa fiarta cu concentrat de pui, 1 cana de lapte, 1/2 cana de smantana, nucsoara rasa.

Mod de preparare: Se pun intr-o oala mare, la fiert, prazul, cartofii si apa fiarta cu concentrat. Se reduce focul si se lasa supa sa fiarba 30 de minute, fara capac. Se adauga laptele.
Pasati supa, adaugati-i smantana si serviti-o fierbinte, cu un praf de nucsoara presarat pe deasupra si cu prazul crud si tocat.





Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.