Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Completează datele și apasă pe "Trimite"
Numele tău:
E-mail-ul tău:
E-mail-ul prietenului tău:

Sufleu de ouă
Rețetă ovo-lacto-vegetariană

Timp de preparare: 15 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: Oua dupa dorinta, unt, o lingura de faina, 1/2 kg lapte fierbinte, ceapa, morcov, sare, piper alb, 2 albusuri, parmezan ras.

Mod de preparare: Se fierb ouale jumatate tari, si se aseaza intr-o farfurie de sticla unsa cu unt. Deoparte se face urmatorul sos de faina: Se trage in unt o lingura de faina (25 g). Inainte de a incepe sa se ingalbeneasca, se stinge cu jumatate kg de lapte fierbinte. Se amesteca mereu cu lingura, ca sa nu se faca cocolosi. In acest sos se adauga putina ceapa si morcov taiate marunt, si care au fost inabusite in unt. Se pune sare si un praf de piper alb. Se amesteca toate bine, se lasa sa fiarba incet vreo jumatate de ora ca sa scada. Se amesteca din timp in timp ca sa nu se prinda. Cand e destul de gros, se trece prin sita, se amesteca cu 2 albusuri batute spuma, se toarna peste oua, se presoara cu parmezan ras si se da la cuptor la foc potrivit. Se aseaza pe gratar, ca sa aiba caldura mai mult de sus si sa nu se intareasca ouale.





Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2020 Pandora Impex SRL.