Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Completează datele și apasă pe "Trimite"
Numele tău:
E-mail-ul tău:
E-mail-ul prietenului tău:

Sufleu de mazăre
Rețetă ovo-lacto-vegetariană

Timp de preparare: 40 min.

Complexitate: redusă

Porții: 4

Ingrediente: 500-600 g mazăre boabe, 150 unt, 1 lingură făină albă, 1 ceașcă lapte, 150 g cașcaval, 4 albușuri, sare.

Mod de preparare: Mazărea se fierbe în apă cu sare, se scurge bine și se pune într-o cratiță unsă cu unt.
Între timp, se prepară un sos alb din făină, lapte și unt, se lasă să se răcească, se amestecă cu albușurile bătute spumă, se toarnă peste mazăre, se presară cu cașcaval ras și se pune la cuptor la foc iute aproximativ 20 minute.
Se servește imediat.





Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.