Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Completează datele și apasă pe "Trimite"
Numele tău:
E-mail-ul tău:
E-mail-ul prietenului tău:

Sufleu de broccoli și gulii
Rețetă ovo-lacto-vegetariană

Timp de preparare: 45 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 2 cesti orez fiert, 1 cutie rosii decojite, 4 linguri svaiter ras, 500 g broccoli, 400 g gulii, sare, 2 linguri unt (margarina), 1 ceapa, 1 ardei gras rosu, putina zeama concentrata de legume (Knorr+apa), 2 galbenusuri, 200 g smantana, inca 100 g cascaval ras (orice fel), putin unt sau margarina pentru uns forma.

Mod de preparare: Se unge o forma de budinca si se presara in ea orezul fiert, peste care se presara rosiile scurse (pe jumatate) si taiate bucatele si apoi svaiterul ras. Se spala buchetelele de broccoli, se scurg bine, se taie marunt, se aseaza in forma (peste rosii) impreuna cu guliile taiate felii si se sareaza. Ceapa curatata si tocata se caleste in untul incins pana ce devine sticloasa. Se adauga ardeiul taiat fasii, se dunstuieste si el, dupa care se toarna peste ingredientele din forma de budinca, impreuna cu putina zeama concentrata de legume. Se bat galbenusurile cu smantana, se incorporeaza cascavalul ras si se toarna de asemenea peste legume. Se baga budinca in cuptorul incins la 200 grade C, se lasa 25-30 de minute, se garniseste si se serveste calda.





Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.