Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Completează datele și apasă pe "Trimite"
Numele tău:
E-mail-ul tău:
E-mail-ul prietenului tău:

Sufleu de broccoli
Rețetă ovo-lacto-vegetariană

Timp de preparare: 50 min.

Complexitate: redusă

Porții: 4

Ingrediente: 800 g broccoli, sare, 60 g unt + unt pentru formă, 4 ouă, 400 g brânză de vaci, piper proaspăt măcinat, puțină nucșoară măcinată.

Mod de preparare: Se desface broccoli în buchețele și se lasă să stea 10 minute în apă rece cu sare, pentru a elimina toate impuritățile. Apoi se clătește sub jet de apă rece și se lasă la scurs. Se opărește broccoli circa 3 minute în apă clocotită cu sare. Se scoate și se lasă să se răcească. Codițele se taie mărunt. Se topește untul într-o tigaie și se sotează broccoli cam 10 minute. Se unge o formă de sufleu cu unt, în care se așază broccoli. Se separă ouăle. Se amestecă gălbenușurile cu brânza de vaci, se condimentează cu sare, piper și nucșoară după gust. Se bat albușurile spumă tare și se încorporează ușor în compoziția de brânză, care se întinde peste broccoli. Se coace sufleul în cuptorul încins la 200 grade C, circa 20 de minute.
Se servește fierbinte, din vasul în care a fost copt.





Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.