Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Completează datele și apasă pe "Trimite"
Numele tău:
E-mail-ul tău:
E-mail-ul prietenului tău:

Stufat de vițel

Timp de preparare: 1 h 15 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 400 g carne de vițel, 2 fire ceapă verde, 1 lingură bulion, 2 fire usturoi verde, 1 legătură verdeață.

Mod de preparare: Speli carnea, o tai bucăți și o pui la fiert în apă pentru o oră. În acest timp, cureți usturoiul și ceapa verde, le tai mărunt și le fierbi înăbușit. Adaugi apoi carnea fiartă bine și bulionul, mai dai într-un clocot, două și e gata.





Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.