Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Completează datele și apasă pe "Trimite"
Numele tău:
E-mail-ul tău:
E-mail-ul prietenului tău:

Ștrudel cu brânză dulce
Rețetă lacto-vegetariană

Timp de preparare: 35 min.

Complexitate: medie

Porții: 6

Ingrediente: 250 g brânză proaspătă de vaci, 1-2 linguri zeamă de lămâie, 3 linguri zahăr tos fin, 1/4 ceașcă făină cernută, 1/3 ceașcă stafide, 2 pachete cu aluat de foetaj (decongelat), 3 linguri lapte, încă o lingură zahăr tos fin, unt pentru uns tava.

Mod de preparare: Se încinge cuptorul la 180 °C. Se amestecă brânza, zeama de lămâie și zahărul (3 linguri) și se încorporează - cu grijă - stafidele și făina.

Se așează cele două bucăți de aluat pe planșetă, se pune pe fiecare un strat de brânză (jumătate pe una, jumătate pe alta), lăsându-se o margine de 5 cm, se rulează și se strâng bine la capete.

Se pun amândouă ștrudelele pe o tavă unsă cu unt, se ung cu lapte, se presară cu zahăr și se coc 25 min. în cuptorul încins, până ce se rumenesc frumos.





Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.