Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Completează datele și apasă pe "Trimite"
Numele tău:
E-mail-ul tău:
E-mail-ul prietenului tău:

Știucă la cuptor (II)
Rețetă semi-vegetariană

Timp de preparare: 1 h

Complexitate: redusă

Ingrediente: 2 kg stiuca, 3 cepe mari, 3 rosii decojite, ulei, suc de rosii, vin alb, sare, foi de dafin.

Mod de preparare: Punem știuca golită, cu urechile scoase, dar cu solzii pe ea, în zeama de zarzavat, să fiarbă fără a se sfărâma. Când e fiartă, îi scoatem, cu un vârf de cuțit, pielea cu solzii, șira spinării și, pe cât posibil, și celelalte oase. Punem într-o formă bine unsă cu unt felii de știucă, în strat compact, în altă cratiță fierbem ciuperci, înăbușite în unt sau ulei, cu sare, piper, zeamă de lămâie. Când s-au înmuiat, le turnăm, cu sosul lor, peste feliile de știucă. Deasupra așezăm rondele de roșii, fără pieliță și semințe, presarăm cașcaval ras. Dăm la cuptor 20-30 de minute.





Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2022 Pandora Impex SRL.