Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Completează datele și apasă pe "Trimite"
Numele tău:
E-mail-ul tău:
E-mail-ul prietenului tău:

Stavrid pescăresc la cuptor
Rețetă semi-vegetariană

Timp de preparare: 45 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 2 kg stavrizi cu cap, 250 g ardei gras, 100 grame de roșii, 200 ml ulei, 2 linguri de pastă de roșii, 100 ml vin alb, usturoi, cimbru, pătrunjel verde, lămâie, sare, piper.

Mod de preparare: Peștele se curăță și se porționează. Se condimentează cu sare, piper, cimbru și usturoi; se adaugă ardeiul gras, tăiat rondele subțiri, uleiul, și se dau la cuptor vreo 15 min. Se adaugă pasta de roșii, vinul, iar pe fiecare bucată de pește se pune câte o felie de roșie. Se mai țin ia cuptor 10 minute. Se scoate tava din cuptor, pe un platou se pun bucățile de pește, peste care se toarnă sosul rămas, trecut prin sită.
Se servește cald, cu lămâie și pătrunjel verde.





Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.