Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Completează datele și apasă pe "Trimite"
Numele tău:
E-mail-ul tău:
E-mail-ul prietenului tău:

Spumă de ciocolată (I)
Rețetă ovo-lacto-vegetariană

Timp de preparare: 30 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: O tableta de ciocolata culinara, 250 g margarina culinara, 250 g zahar tos, 6 oua.

Mod de preparare: Se pune pe foc la ciocolata facuta cubulete impreuna cu margarina si cand acestea s-au topit se adauga si cele 6 galbenusuri, amestecandu-se pana se leaga, timp de 3 minute, apoi se da deoparte.Intre timp se bat albusurile spuma si apoi se pune zaharul si se continua pana cand compozitia devine o bezea tare. In final se incorporeaza cele 2 compozitii si se pune la frigider.
Se serveste rece in cupe.





Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.