Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Completează datele și apasă pe "Trimite"
Numele tău:
E-mail-ul tău:
E-mail-ul prietenului tău:

Sparanghel gratinat
Rețetă lacto-vegetariană

Timp de preparare: 40 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 1 kg sparanghel, 1/2 conserva de mazare, 8 oua intregi, 1 conserva mica de pasta de rosii, 50 g unt, sare dupa gust, 50 g zahar.

Mod de preparare: Sparanghelul curatat se fierbe in apa cu sare si zahar, se strecoara si se pune intr-un castron termorezistent. Mazarea strecurata se intinde deasupra si se fac adancituri in ea cu polonicul. in fiecare adancitura se pune cate 1 ou - asa cum se prepara ochiurile. Pasta de rosii se dizolva cu apa, pentru a se dubla cantitatea, se sareaza, i se da gust cu zahar si se toarna peste ele. Deasupra se pun bucati de unt si se coc pana cand albusurile se incheaga.





Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.