Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Completează datele și apasă pe "Trimite"
Numele tău:
E-mail-ul tău:
E-mail-ul prietenului tău:

Spanac la cuptor cu cașcaval ras
Rețetă lacto-vegetariană

Timp de preparare: 20 min.

Complexitate: redusă

Porții: 4

Ingrediente: 1,5 kg spanac, 50 g unt, 3 linguri cașcaval ras, sare.

Mod de preparare: Se scurge spanacul opărit și se amestecă cu cașcavalul ras mare și jumătate din unt. Se potrivește de sare. Se ține 15 minute la cuptor în forma unsă cu restul de unt.





Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.