Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Completează datele și apasă pe "Trimite"
Numele tău:
E-mail-ul tău:
E-mail-ul prietenului tău:

Spaghete tiroleze
Rețetă tradițională din Austria

Timp de preparare: 25 min.

Complexitate: redusă

Porții: 4

Ingrediente: 300 g spaghete, 250 g ciuperci, 150 g unt, 150 g smîntînă, 150 g șuncă presată, 100 g cașcaval, 100 g făină, 25 g usturoi, 25 g zahăr tos, sare, zeamă de oase.

Mod de preparare: Se fierb spaghetele în apă clocotită cu sare, se strecoară, se spală cu apă rece, se amestecă cu 50 g unt fierbinte. Restul de unt se pune la topit, se adăugă făina și se rumenește. Se stinge cu zeamă de oase și muștar, zahăr tos, sare. Ciupercile (tocate mărunt) fierte împreună cu șunca presată (tăiată mărunt) se amestecă cu spaghetele și sosul rezultat. La servire, se presară deasupra cașcaval ras.





Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.