Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Completează datele și apasă pe "Trimite"
Numele tău:
E-mail-ul tău:
E-mail-ul prietenului tău:

Spaghete cu sos de legume
Rețetă lacto-vegetariană

Timp de preparare: 45 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 3 tulpini de telina (200 g), 3 morcovi (200 g), 2 cepe (100 g), 2 linguri unt, 2 linguri ulei de masline, 1 cutie rosii decojite (800 g), sare, piper, 1 lingurita busuioc uscat, 400 g spaghete, 40 g cascaval ras.

Mod de preparare: Se spala telina si morcovii, se curata si se taie cubulete, iar ceapa curatata se toaca marunt. Se pun la incins untul si uleiul si se calesc legumele, curatate si taiate, circa 10 minute, amestecand intruna. Se taie rosiile bucatele, se toarna - impreuna cu zeama - peste legume, se adauga busuiocul si se lasa sa fiarba incet, la foc slab, o jumatate de ora. Se fierb spaghetele al dente in apa cu sare si se lasa sa se scurga. Sosul de legume se gusta inca o data de sare si piper, se toarna peste spaghete si deasupra se presara cascavalul ras.





Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.