Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Completează datele și apasă pe "Trimite"
Numele tău:
E-mail-ul tău:
E-mail-ul prietenului tău:

Sos verde
Rețetă ovo-lacto-vegetariană

Ingrediente: 600 g maioneză, 150 g spanac, sare, piper.

Mod de preparare: Se curata spanacul de codite si impuritati, se spala se opareste si se fierbe 15 minute in apa cu sare. Se stecoara si se paseaza prin sita fina. Pireul rezultat se da la rece, dupa care se amesteca cu maioneza, potrivindu-se la gust de sare si piper. Se serveste la preparate din peste si oua.





Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.