Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Completează datele și apasă pe "Trimite"
Numele tău:
E-mail-ul tău:
E-mail-ul prietenului tău:

Sos românesc
Rețetă de post (vegetariană)

Timp de preparare: 10 min.

Complexitate: redusă

Porții: 4

Ingrediente: 20-25 g făină, o linguriță de ceapă rasă fin, 2-3 linguri ulei, 1/4 l suc roșii, completată cu 1/4 l apă, pătrunjel, țelină, mărar, sare.

Mod de preparare: Făina se prăjește la foc mic, nu direct pe flacără, amestecând mereu, până când se rumenește și capătă culoarea maro deschis. Se trage tigaia de pe foc, se adaugă ceapa și grăsimea și se amestecă un minut. Se stinge cu suc de roșii, se pune iar pe foc și se amestecă să nu se facă cocoloașe și apoi se toarnă peste mâncarea pentru care a fost pregătit.





Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.