Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Completează datele și apasă pe "Trimite"
Numele tău:
E-mail-ul tău:
E-mail-ul prietenului tău:

Sos mexican
Rețetă tradițională din Mexic
Rețetă de post (vegetariană)

Timp de preparare: 30 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 1 ceapă, 1 ardei gras roșu, 1 morcov mic, 4 roșii, 1 ardei iute, 2 linguri ulei, 2 linguri apă, 1 linguriță zahar, sare și piper după gust.

Mod de preparare: Se curăță ceapa, se spală, se taie mărunt și se pune la călit, mai întâi cu ulei până se topește, apoi se adaugă 2 linguri de apă. Se curăță ardeiul gras de cotor și semințe, se taie rondele, se adaugă peste ceapă și se lasă la foc mic.

Se curăță morcovul, se rade și se pune peste ceapă și ardei, amestecându-se din când în când. Se curăță roșiile de pielițe și semințe, se zdrobesc și se pun peste sos.

Se toacă ardeiul iute mărunt, cu tot cu semințe, și se pune peste sos. Se adaugă în sos zahărul, sarea și piperul, se lasă să fiarbă 15 min.

Se ia sosul de pe foc, se dă prin sită și se lasă să se răcească.





Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2019 Pandora Impex SRL.