Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Completează datele și apasă pe "Trimite"
Numele tău:
E-mail-ul tău:
E-mail-ul prietenului tău:

Sos de vin (I)
Rețetă ovo-lacto-vegetariană

Timp de preparare: 30 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 4 oua, 100 g zahar, o lingura rasa de fecula, 1/2 l vin alb.

Mod de preparare: Se freaca 4 galbenusuri cu 100 g zahar si o lingura rasa de fecula. Se toarna cu incetul 1/2 l de vin alb cald, se pune cu totul la foc potrivit, amestecand, fara sa fiarba. Cand incepe sa se ingroase, se da deoparte si se mai amesteca putin pana ce mai pierde din fierbinteala.





Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2020 Pandora Impex SRL.