Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Completează datele și apasă pe "Trimite"
Numele tău:
E-mail-ul tău:
E-mail-ul prietenului tău:

Sos de smântână (cald)
Rețetă lacto-vegetariană

Timp de preparare: 45 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: Pentru 1 kg: 80 g faina, 1 l lapte, 300 g smantana, 80 g unt, 10 g sare.

Mod de preparare: Făina cernută se desface în puțin lapte rece, apoi se fierbe laptele, se adaugă 1/2 din cantitatea de unt, făina desfacută si sarea. Se amesteca cu telul pina la omogenizare, avind grija sa nu se formeze cocoloașe. Se fierbe circa 30 de minute. Inainte cu 10 minute de a se termina fierberea se adaugă smantana și se amestecă. Se strecoară compoziția, se controlează gustul, se adaugă restul de unt, pentru a nu prinde crusta. Se menține la cald. Se servește la preparate din legume și carne.





Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.