Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Completează datele și apasă pe "Trimite"
Numele tău:
E-mail-ul tău:
E-mail-ul prietenului tău:

Sos de roșii cu ciuperci

Timp de preparare: 20 min.

Complexitate: redusă

Porții: 4

Ingrediente: 100 g ciuperci champignon tăiate felii subțiri, 1 lingură unt, 2 linguri ceapă tocată mărunt, 1 cățel de usturoi zdrobit, 1 conservă roșii decojite (400 g), 1/2 linguriță rozmarin uscat.

Mod de preparare: Se topește untul. Ciupercile, ceapa și usturoiul zdrobit se călesc 5 min., cât să se înmoaie ciupercile.

Se adaugă roșiile cu suc cu tot și rozmarinul. Se dă într-un clocot și se continuă fierberea 10 min. la foc potrivit, amestecând ocazional.





Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.