Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Completează datele și apasă pe "Trimite"
Numele tău:
E-mail-ul tău:
E-mail-ul prietenului tău:

Sos de roșii (rece) pentru macaroane
Rețetă de post (vegetariană)

Timp de preparare: 20 min.

Complexitate: redusă

Porții: 4

Ingrediente: 500 g roșii (de preferință lunguiețe), 3 tulpini de praz, 2 căței de usturoi, 2 linguri oțet aromat, 4 linguri ulei de măsline, o linguriță zahăr, sare, piper.

Mod de preparare: Se opăresc roșiile, se curăță de pieliță și semințe și se taie cubulețe. Prazul se taie rondele, iar usturoiul curățat se toacă mărunt. Se prepară un sos din oțet, ulei, zahăr, sare și piper, se bate bine cu furculița și se amestecă cu roșiile, prazul și usturoiul. Se lasă să se pătrundă (cîteva ore sau chiar peste noapte) și se servește rece, cu pastele făinoase fierbinți.





Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.